Badrum

Idag spenderar vi mer tid i badrummet än tidigare och därför ska det både vara trivsamt och funktionellt. Vi hjälper dig med hela din badrumsrenovering, från planering till färdigställande och guidar dig genom val av blandare, kakel, golv och utrustning. Hos oss är du är i certifierade och trygga händer. 

Vill du ha inspiration till ditt nya badrum? Besök vår butik på Nygatan 22a i Örnsköldsvik för att se vilka möjligheter du har. I butiken finns både vår utställning av produkter för badrum samt VVS-produkter och badrumstillbehör. 

Unika badrumslösningar
Vårt unika sortiment av badrumsmöbler och inredning erbjuder smarta och praktiska lösningar för både stora och små badrum. Med produkter från bland annat Haven, INR och Macrodesign kan du vara säker på att du alltid får ett tidlöst badrum, utformat av designers med en genuin passion för badrumsinredning. Vi skapar ett unikt badrum för dig och din familj med hög kvalitet som håller över tid. 

Ett målmedvetet och långsiktigt miljöarbete är en förutsättning för att kunna erbjuda badrumsinredning med så liten miljöpåverkan som möjligt. Designers och konstruktörer utforskar ständigt nya tekniker och material för att skapa ett hållbart badrum. Badrumsskåp och speglar har därför energisnål LED-belysning som standard och blandare och duschmunstycken finns med vattenbesparande funktioner.

Badkar
Vem älskar inte att krypa ned i ett varmt bad efter en lång arbetsdag? Med ergonomiska badkar av tålig sanitetsakryl eller av gjutmarmor håller värmen länge. Badkaren har bra baddjup och finns med tassar, duschvägg eller som hörnbadkar. 

Badrumsmöbler
Vi har badrumsmöbler för alla stilar och storlekar. Vill du ha ett klassiskt lantligt badrum eller ett i skandinavisk modern stil? De flesta serier erbjuder valmöjligheten med nedsänkt tvättställ eller fristående handfat. Vi kombinerar bra förvaring och behaglig belysning med  unik design. 

Duschar
Oavsett om du har ett stort eller litet badrum kan vi hitta rätt duschlösning för dig. Vi har både duschhörn, duschdörrar, duschväggar och duschkabiner i många olika färger och utföranden. Vi hjälper dig att planera och skapa ditt unika badrum, vare sig du vill ta ut svängarna eller helst vill att duschen ska ta så liten plats som möjligt. 

Blandare
Eftersom blandare i kök och badrum används dagligen är det mycket viktigt att de tillverkas av högsta kvalitet. Våra blandare följer skandinaviska byggnormer, installationskrav och certifieringar och har flexibla slangar som oftast är förmonterade vilket sparar tid och pengar vid installation.

Många av våra blandare har en vattensparande funktion där luft blandas in i strålen med bibehållen komfort. Det innebär att mindre vatten krävs för att ge samma tryck i strålen. 

Läs mer om våra badrum:
Från idé till färdigt badrum

Vilken badrumsstil passar dig?

Vi tar hand om hela din badrumsrenovering

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.