Drömmer du om att renovera badrummet men oroar dig för att projektet ska bli besvärligt, dyrt och långdraget? På Sjölunds Värme har vi totalentreprenad på badrumsrenovering.

Vi tar hand om hela din badrumsrenovering

Drömmer du om att renovera badrummet men oroar dig för att projektet ska bli besvärligt, dyrt och långdraget? På Sjölunds Värme har vi totalentreprenad på badrumsrenovering. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Många drömmer om att renovera badrummet men oroar sig för att projektet ska bli dyrt och tidskrävande. Något som kan göra att arbetet drar ut på tiden är kontakten mellan olika hantverkare som snickare, elektriker och VVS-montörer. Om dessa inte samspelar kan det också bli en dyr historia för kunden.  

På Sjölunds Värme har vi totalentreprenad på badrumsrenovering vilket innebär att det är vi som sköter all planering, projektledning och utförande av renoveringen. Utifrån dina behov och önskemål ansvarar vi för att utforma en genomförbar projektplan och genomföra den inom avsatt tid. När vi står för planering av allt från rivning, installation av tätskikt, montering av kakel, målning, el- och VVS-installationer flyter arbetet på utan avbrott. Då behöver du inte lägga tid på att sköta kontakten och samordna med hantverkarnas arbeten. 

Med snart 50 år i branschen har vi den erfarenhet och kompetens som behövs för att genomföra badrumsrenoveringar för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vår personal har branschspecifik utbildning inom Byggkeramikrådets branschregler och Säker vatteninstallation och utför renoveringar i alla storlekar och utföranden. Hos oss är du är i certifierade och trygga händer. 

Med en totalentreprenad från Sjölunds Värme har du en ansvarig kontaktperson för hela projektet som uppdaterar dig om kommande arbeten. Vi vet hur viktigt det är att anlita en hantverkare som har goda referenser. Därför ser vi gärna att du hör av dig till oss så att vi kan berätta om våra nöjda kunder. 

Låt oss ta hand om arbetet med renoveringen så kan du ägna tid åt det som är roligt - att välja blandare, kakel, golv och utrustning till badrummet. 

Har du frågor om badrum? Kontakta oss på Sjölunds värme så hjälper vi dig.