Nöjda kunder kommer tillbaka och vi kan ödmjukt konstatera att våra kunder har gjort det i 50 år.

Sjölunds Värme firar 50 år

Nöjda kunder kommer tillbaka och vi kan ödmjukt konstatera att våra kunder har gjort det i 50 år.

Vi är ett familjeföretag som startades av min farfar David Sjölund med farmor Alice som företagspartner. De byggde företaget på den erfarenhet och kompetens de båda samlat på sig som anställda hos Jonssons Värme. Vår historia sitter i väggarna i de gula byggnaderna i korsningen Nygatan/Centralesplanaden i Örnsköldsvik. Där började allt och där finns vi kvar än i dag.

Min pappa Harry och hans bror Gunnar drev företaget vidare medan både farmor och farfar jobbade kvar upp till hög ålder. Jag klev in som ägare för fem år sedan, i företaget som varit min arbetsplats sedan sommarjobben under skoltiden. Farfar David var social och han lärde mig tidigt att företagande handlar mycket om att se till att människor trivs och är nöjda. 

I dag är vi ett stort gäng som tillsammans skapar bra stämning på jobbet. Många av oss har jobbat länge i företaget och det finns en stor yrkesstolthet som jag imponeras av. Den stoltheten hoppas jag att du som kund ska känna varje gång du möter oss. Du är vår viktigaste tillgång och oavsett om du beställer ett omfattande jobb eller köper en packning i vår butik ska du känna att det blev som du förväntade och helst bättre än så. 

Jag ser fram emot att driva Sjölunds värme vidare in i framtiden, tillsammans med personal, kunder och leverantörer. Att få göra det i Örnsköldsvik är en förmån. Här finns ett driv och en positiv känsla som jag tror att jag delar med många. Just nu är vi på rätt ställe här på jorden, med fina möjligheter att få bra saker att hända. Det är något att vara tacksam för.

Läs mer om vår 50-åriga historia i Örnsköldsvik i vår specialbilaga. Klicka på bilden för att komma till bilagan. 

/Peter Sjölund
Ägare och VD