När Karin Tomner Broman och Mikael Broman skulle se över värmelösningen i kedjehuset var det självklart att de skulle anlita Sjölunds Värme.

“Sjölunds Värme är ett gediget företag som jag litar på”

När Karin Tomner Broman och Mikael Broman skulle se över värmelösningen i kedjehuset var det självklart att de skulle anlita Sjölunds Värme.

Sedan 1989 har Karin Tomner Broman och Mikael Broman bott i ett kedjehus i Själevad som de stegvis har renoverat. I över trettio år har de kontinuerligt anlitat Sjölunds Värme för olika projekt, både i sin bostad och på den gemensamma tandläkarmottagningen. Mikael menar att Sjölunds Värme är ett gediget företag som han litar på, vilket betyder mycket.

“Sjölunds Värme är ett gediget företag som jag litar på.”
Mikael Broman

När det var dags för Mikael och Karin att uppgradera värmesystemet i huset var det därför självklart att anlita Sjölunds Värme. Huset hade direktverkande el och i samråd med Sjölunds Värme beslutade de att satsa på bergvärme. Mikael berättar att Sjölunds Värme skötte hela entreprenaden, från det administrativa förarbetet med kommunala tillstånd till borrning och installation av bergvärmepumpen. Trots att många olika hantverkare var involverade i projektet tycker Karin och Mikael att det gick väldigt smidigt och att samarbetet flöt på bra.

I samband med installationen bestämde Karin och Mikael att de ville passa på att renovera badrummet och lägga in vattenburen golvvärme även där. Karin och Mikael säger att de hade en mycket bra dialog med alla hantverkare, både snickare, elektriker och plattsättare, och att de var väldigt engagerade i hela projektet. För Karin och Mikael kändes det bra att få bolla idéer kring utformning av badrummet, materialval och inredning tillsammans med Sjölunds Värme och berättar att de var väldigt nöjda med den hjälp de fick. 

“Vi hade en mycket bra dialog med alla hantverkare, både snickare, elektriker och plattsättare.”
Karin Tomner Broman

Efter att projektet var färdigställt menar Mikael att det blev en stor skillnad i huset. Ett nytt helkaklat badrum med golvvärme och infällda spotlights i nischer och tak samt bättre boendekomfort då bergvärmepumpen ger effektiv värme även vid mycket låga utomhustemperaturer. Dessutom har elanvändningen minskat tack vare bergvärmen, trots att de numera har två elbilar som laddas hemma.

Vill du ha hjälp med att förverkliga din badrumsdröm? Kontakta oss så hjälper vi dig.