Nu kan du följa med VVS-montören Ludvig Westerlund på jobbet och han utlovar en hel del snygga bilder på kök och badrum från Örnsköldsvikstrakten.

Följ med Sjölunds Värme på jobbet!

Nu kan du följa med VVS-montören Ludvig Westerlund på jobbet och han utlovar en hel del snygga bilder på kök och badrum från Örnsköldsvikstrakten.

I år fyller Sjölunds Värme 50 år och vi har under den tiden blivit en stor del av Örnsköldsviks historia. Många är de Öviksbor som har fått ett nytt kök, badrum eller tvättstuga av oss och det är alltid lika kul att se hur våra lösningar ger nöjda och glada kunder. 

För att både befintliga och blivande kunder ska få ta del av vårt arbete kommer vi under året följa medarbetaren Ludvig Westerlund i sitt arbete som VVS-montör på Sjölunds Värme. Ludvig är redo att uppdatera våra sociala medier med bilder och filmer på hans och sina medarbetares arbete så vi kan förvänta oss en hel del snygga kök, badrum och andra våtutrymmen i flödet.

Som VVS-montör arbetar Ludvig ibland själv och ibland tillsammans med andra montörer i både privata, kommersiella och kommunala fastigheter. Eftersom Sjölunds Värme erbjuder helhetslösningar samarbetar han också en hel del med elektrikerna och snickarna på projekten. Han tycker att det är extra kul med badrum och mest av allt gillar han den kreativa sidan av arbetet. Att hitta bra och snygga lösningar tillsammans med kunderna och att få se resultatet av sitt arbete är mycket värt, tycker Ludvig. 

“Jag gillar den kreativa sidan av arbetet, att få bolla idéer med kunderna.”
Ludvig Westerlund, VVS-montör

I år är det 13 år sedan Ludvig började på Sjölunds Värme och han säger att det är en bra arbetsplats med roliga och varierande uppgifter. Han tycker att det känns bra att arbeta på ett så pass etablerat företag med stor erfarenhet och många kunder. Att VVS-montörerna är ett sammansvetsat gäng med bra gemenskap är tydligt, menar han, eftersom de flesta har arbetat i företaget i många år. 

På fritiden gillar Ludvig att umgås med familj och vänner och att vara ute i naturen. Helst åker han till stugan i Hemavan och åker snowboard. Han är också en inbiten grillentusiast och står gärna vid grillen året runt, oberoende av väder.

Vill du också följa med Ludvig på jobbet? Följ oss på Facebook eller Instagram.